Katrine - Destination Daydreaming

Hej! Jeg hedder Katrine, og jeg er – som du måske har læst – lidt af en rejse-elskende planlægningstosse. Men hvad kendetegner egentlig sådan en?

Først og fremmest elsker jeg at rejse – og det er uanset om vi snakker storbyferie, charterrejser, getaways til eksotiske strande eller indholdsrige rundrejser. Det, at komme ud at opleve, hvad verden har at byde på, betyder meget for mig. Jeg har i løbet af mine 26 år besøgt 28 forskellige lande, og min liste over steder, jeg gerne vil opleve, er ikke blevet kortere af den grund!

Udover at rejse, elsker jeg også at planlægge. Og når man kombinerer de to ting, så får man masser af rejseplanlægning – hvilket jeg nok også bruger mere tid på, end hvad godt er. Jeg har i mange år fulgt adskillige rejseblogs, og jeg har været utrolig glad for den inspiration, der er at hente i andres rejse-erfaringer. Jeg tog derfor en beslutning om at oprette denne blog. Hvis jeg deler ud af mine rejseoplevelser, kan det være, at der er andre, der kan få glæde af dem.

Her på bloggen kommer du til at læse mine rejseberetninger. Jeg vil have fokus på, hvilke oplevelser og aktiviteter, du kan glæde dig til på de forskellige destinationer. Derudover vil jeg også skrive lidt om nogle af de hoteller, jeg har boet på rundt omkring. Jeg deler kort sagt ud af mine erfaringer og rejsedrømme, og med tiden kommer du til at kunne læse mere om bl.a. Irland, USA, Cypern, New Zealand, Australien, Costa Rica og Vietnam.

Så velkommen til! Jeg håber, at du har lyst til at drømme dig væk med mig. Hvem ved? Måske du finder inspiration til dit næste rejseeventyr…

Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer til bloggen? Skriv endelig – jeg hører gerne fra dig 🙂