Jeg har noget, jeg bliver nødt til at indrømme: Jeg har aldrig set Game of Thrones (gisp!). Alligevel havde jeg et stort ønske om at se de såkaldte “Dark Hedges” på vores tur rundt i Nordirland. Og jeg er glad for, at vi gjorde det. Om man er fan af den voldsomt populære serie eller ej – så er dette en smuk plet i det irske landskab.

Dark Hedges Nordirland rundrejse

“Dark Hedges? Det er spild af tid!”

Der var ikke meget tvivl om, hvad vores guide Bobby sagde til,at vi gerne ville et smut forbi Dark Hedges på vores tur tilbage mod Dublin. For det første var det, ifølge ham, et sted der plejede at være totalt mennesketomt indtil for få år siden, hvor det spillede en meget lille rolle i en meget populær serie. For det andet var sommeren den HELT forkerte årstid at besøge det på, når det endelig skulle være. Men vi gjorde det nu alligevel. Og det er vi glade for.

Dark Hedges Nordirland rundrejse

En vej med træer

Hvis ikke man er fan af Game of Thrones, hvad er der så så specielt ved dette sted? I princippet er det bare en allé af træer. Men jeg (og mange andre åbenbart, for her er altid fyldt med mennesker) synes, at det er en meget smuk allé af træer. De mange hundrede år gamle bøgetræer står krogede ind over vejen og ligner noget fra et eventyr. Her er ikke meget andet at lave, end at gå langs vejen og nyde synet (og prøve at få billeder uden alt for mange mennesker på), så jeg ville ikke tage på en lang dagsudflugt blot for at se dette. Men som et stop på vejen er det et fantastisk flot sted at komme ud at strække benene lidt!

Dark Hedges Nordirland rundrejse Dark Hedges Nordirland rundrejse Dark Hedges Nordirland rundrejse

•• Leder du efter flere fantastiske naturscenerier at besøge i Nordirland? Så se alle mine indlæg om vores rejse i Nordirland lige her 🙂  ••

Find vej

Det er på vejen ved navn Bregagh Road, du kan se den krogede træallé. Det ligger midt ude i ingenting, så det er bare med at finde en vejside at parkere ved 🙂 Er du ikke i bil, findes der flere dagsture fra de større Irske byer, der gør holdt ved Dark Hedges som en del af pakken.

Besøgt i juli 2017

Pin to Pinterest

Dark Hedges Nordirland rundrejse

Har du et spørgsmål eller en kommentar?